Aika: 14.12.2014 18.30
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Miesten 2 div

HIFK lähti tämän päivän SCH kamppailuun haastavista olosuhteista. Porukkaa oli paljon poissa, osa matkoilla, osa loukkaantuneina, osa tiukasti töissä, A-junnuillakin oli samaan aikaan pelit.

Tästä ei sarjajohtaja voi tietenkään välittää,vaan punanuttu kun puetaan päälle, silloin taistellaan ja taistellaan vaikka yksin.

Alku oli vaikea, paikkoja kyllä luotiin ja puolustaminen välillä unohtui lähes kokonaan ja kaveri pääsikin luomaan hyvin paikkoja HIFK:n maalin eteen. Ensimmäinen sommitelma nähtiin reilu viiden minuutin kohdalla, kun SCH teki ensimmäisensä ylivoimalla.

Ottelun toista maalia saatiin odottaa edellisestä reilu seitsemän minuuttia. Tämänkin  maalin iski SCH.

HIFK:n kuitti tuli vajaa minuutti myöhemmin, kun Akseli Hietala laittoi kauden ensimmäisensä pussiin Henri Pulliaisen syötöstä. Erä mentiin kuitenkin SCH:n komennossa ja tauolle lähdettiin takaa-ajo asemissa 2-4.

Toinen erä mentiin maalien muodossa tasatahtiin ja erätauolle lähdettiin SCH:n selkeässä 7-4 johdossa.

Kolmas erä kun alkoi,  kopista tuli päättäväinen HIFK. Pelaaminen oli täysin erinäköistä ja HIFK halusi voittaa. Kaiuttimet soitti HIFK pelaajille ja katsojille mielimusiikkia maalien muodossa. Kotijoukkue teki erään peräti 6 maalia ja joulupukkia lähdettiin odottomaan 10-9 voitolla ja sarjataulukon ykköspaikalta.

HIFK:n parhaana pelaaja tänään voidaan selkeästi pitää kapteenin nauhaa tänään kantanut Timo Einiö, joka uurasti, taisteli ja loi esimerkillään hienoa taisteluasennetta. Loistava johtopelaaja, jonka kanssa joukkue voi vielä edetä kevätkaudellakin vaikka kuinka pitkälle.

Loistavat pisteet jälleen HIFK:lle, jonka voittoputki venyi jo viiteen peliin.