HIFK 2 Gorilla Openissa!

10.08.2014

HIFK miehet 2 osallistui lauantaina Gorilla Openiin Vantaan Campossa.

Peliaika turnauksessa oli varsin lyhyt 2x18 min juoksevaa aikaa, joten kiirettä peleissä piti.

Turnaukseen saatiin vajaa puolet joukkueesta ja näin ei selkeää mittaria saatu joukkueen tasosta, vielä tässä vaiheessa kautta.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Jokerit  A, joka jäi kokemuksen ja fysiikan takia ottelussa hopealle. HIFK vei ottelun ja narri päänahan nimiinsä numeroin 4-3.

Toinen ottelu oli nimihirviö IKHTYS:tä vastaan, joka pelaa tulevallakin kaudella M 2- divaria.

Ottelu alkoi HIFK: kannalta hyvin ja HIFK johtikin ottelua 15 minuutin jälkeen Reimanin (Jr) maaleilla 2-1.

Sitten ensimmäisen erän loppuun tuli synkkä hetki, pallo pomppi päätylaudastakin perikertaa HIFK:n maalille ja kaveri iski irtokuulat sisään.  Erä lopulta IKHTYS:lle 4-2.

Toinen erä ei tuonut muutosta HIFK kovasta yrityksestä huolimatta  ja IKHTYS teki erään vielä kaksi osumaa ja vei ottelun nimiinsä 6-2.

Kolmas ja HIFK 2:n päivän viimeinen ottelu oli SSV:n A junnuja vastaan, jotka osallistuvat tälläkin kaudella A:n SM sarjaan. SSV liike ja taito oli jo turnauksen tässä vaiheessa vajaalukuiselle HIFK pelaajille liikaa, vaikka yritystä riittikin loppuun saakka, ottelunumerot paremmille SSV:n A junnuille selkeät  7-1.

Koko turnauksen voitti juuri SSV:n A, joka naulasi KNOK UOT numerot 12-0  finaalissa Jokerit edustuksen pelaajia vilissyttä Rento joukkuetta vastaan.

Hyvin järjestetty turnaus, tosin yhdellä tuomarilla vihelletyt pelit toi oman mausteensa moneen tilanteeseen;).