Kakkosdivarin runkosarjan viimeisessä kotiottelussa vastassa Valtti

12.03.2015

Lohkovoiton jo varmistanut HIFK kohtaa viimeisessä runkosarjan kotiottelussaan Puotinkylän Valtin. HIFK:lla on takanaan tappio M-Team II:lle käsipallolukemin 17-12. Ottelussa erittäin kapealla materiaalilla pelannut HIFK johti ensimmäisen erän jälkeen 6-1, mutta sitten iski hyvänolon tunne, kiinnostuksen puute ja varmaan väsymyskin ja ottelu kääntyi selvästi kotijoukkueelle. Nyt olisi jälleen kasvojen pesun aika ja näyttää lohkovoittajan arvoista peliä.
Valtilla ei kyseessä myöskään ole ottelussa suurta panosta, mutta koko kauden hyvällä asenteella pelannut joukkue tuskin antaa helposti periksi tässäkään pelissä. Valtilla on myös kalavelkoja maksettavana joukkueiden syyskierrokselta. Tällöin HIFK ryösti jo todennäköiseltä näyttävän voiton Valtilta viimeisten minuuttien hurjalla kirillä.

HUOM! Ottelupaikka ja -aika ovat muuttuneet alkuperäisestä ohjelmasta. Ottelu pelataan sunnuntaina 15.3 klo 14 Campossa !!

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!