HIFK vei ratkaisun sunnuntaille!

03.04.2015

HIFK kävi Tampereella hakemassa voiton ja vei ottelusarjan ratkaisun kolmanteen otteluun.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallitessa peliä ja PirU rankaisi jokaisesta paikasta.

HIFK ei ensimmäisessä erässä kahta tolppaa lukuunottamatta maalipaikkoja saanut  ja ensimmäinen erä menikin kotijoukkueelle puhtaasti 4-0.

Toinen erä oli sitä mitä pitikin, HIFK:n kuumat pelaajat Asko Santero, Marko Vaitio ja Ville Räkköläinen nostivat tasonsa sille tasolle, että ottelu alkoi kääntymään väkisin vierasjoukkueelle.  PirU sai vielä 4-2 tilanteessa rangaistuslaukauksen, mutta suoraan armeijan harmaista peliasuun vaihtanut nuori maalivahti Asmo Nykänen vaihdettiin maalille ja Asmo kävi torjumassa rankkarin ja HIFK takaa-ajo jatkui ilman takaiskumaalia. Toinen erä HIFK:lle puhtaasti 4-0 ja ottelu oli kahden erän jälkeen tasan 4-4.

Kolmas erä alkoi siitä, mihin toinen loppui, Santero iski päivän neljännen maalinsa ja HIFK johti peliä 4-5.

Paikkoja oli molemmissa päissä, mutta hyvin pelanneet maalivahdit hoitivat tonttinsa hyvin.

Ajassa 55.51 tasavajaalla HIFK sai lähivaparin, jossa vastustaja odotti ilmeisesti jotain kuviota, mutta Kai Lehto pamautti muurin läpi suoraan vaparista maalin ja HIFK siirtyi kahden maalin johtoon. Nämä numerot pitivät loppuun saakka, vaikka HIFK:lla oli lopussa parikin paikkaa lyödä pallo vielä tyhjään PirUn maaliin.

Tästä jatketaan sunnuntaina Vantaan Campossa 5.4.2015 klo 18.30.

Tervetuloa seuraamaan HIFK:n taistelua noususta!

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!