HIFK:n tie päättyi nousukarsinnoissa!

05.04.2015

HIFK:n taistelu ei tänään riittänyt PirUa vastaan, vaan ottelu päättyi 5-6. PirU jatkaa kolmannelle kierrokselle.

HIFK:n ensimmäinen erä ei ollut aivan parasta HIFK:n peliä ja vastustaja pääsi rokottamaan kolme kertaa avauserässä. HIFK:n ainokaisen teki Marko Vaitio, Asko Santeron syötöstä.

Toinen erä oli tiukkaa ja fyysistä peliä, jota tälläkaudella aikaisemmin ei ole tarvinnut monia vastustajia vastaan ennen pelata. Piru teki erään yhden maalin, joten erätauolle lähdettiin 1-4 vierasjohdossa.

Kolmas erä oli täysin HIFK:n erä, pallo pidettiin väkisin PirUn päässä. Vajaassa kolmessa minuutissa HIFK tuli tasoihin. Ensin Ville Räkköläinen täräytti pallon nuottaan, hetki tästä niin Jarkko Partasen maila lauloi ja pallo jälleen PirUn maalissa. Tasoitus syntyi 49.05 ottelusarjan kuumimman pelaajan Asko Santeron toimesta, ottelu oli tasan 4-4.

PirU kuittasi heti tämän jälkeen kuitenkin kahdella maalilla joista toinen syntyi ylivoimalla. HIFK tuli vielä maalin päähän, mutta tänään se ei riittänyt.

Hienon ottelusarjan molemmat joukkueet vetivät ja tälläkertaa PirU meni tästä jatkoon, onnittelut PirU:lle.

Yhteenvedon aika kaudesta tulee myöhemmin, mutta HIFK osoitti sen,  että se oli pääkaupunki seudun yksi parhaista joukkueista. Loistava joukkue, hyvä henki, nuoruutta, johtajuutta, tästä tulee vielä hyvä juttu!

Kiitokset kaudesta kannattajille, yhteistyökumppaneille, vastustajille, kaikille jotka olitte HIFK:n mukana kauden aikana.