HaKi vei tiukan taistelun jatkoajalla!

30.10.2015

AC HaKi vei tiukan taistelun jälkeen täyden pistepotin jatkoajalla ja jätti HIFK:n kirvelevästi ilman pisteitä. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 9-8, kun jatkoaikaa oli jäljellä ainoastaan 35 sekuntia.

Molemmilla oli tahto voittaa ottelu ja paikat ratkaisuun oli molemmilla. Tällä kertaa HaKi oli onnekkaampi ja vei ottelun nimiinsä.

Ottelun alku oli tarkkaa peliä ja ensimmäinen erä päättyikin HIFK:n komennossa niukasti  2-3.

Toinen erä oli päästä päähän kuritonta menoa ja maaleja tehtiin molempiin päihin. Erään tehtiin peräti yhdeksän maalia ja tauolle lähdettiin tasan 7-7 numeroissa.

Kolmas erä olikin jo parempaa peliä molemmilta joukkueilta ja virheitä vältettiin, maalit olivat kortilla ja HaKi meni kuitenkin 8-7 johtoon, mutta HIFK tasoitti pelin reilu kolme minuuttia ennen ottelun kolmannen erän loppua Asko Santeron maalilla. Näin päädyttiin ottelussa jatkoajalle.

Tämä oli kahden hyvän joukkuueen taistelua, jossa  taitavat pelaajat esittivät välillä huikeita suorituksia, yleisö varmasti viihtyi ja tätähän sen salibandyn kuuluukin olla. HIFK onnittelee AC HaKia isosta voitosta.

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!