HIFK vahvempi maalintekokilpailussa!

07.11.2015

HIFK kävi Ruskeasuolla ja vei tärkeät pisteet kotiin voittamalla M-Team II maalirikkaassa ottelussa numeroin 14-16.

Ottelussa molemmat joukkueet puolustivat heikosti viisikkona ja näin loppunumerot kertovat koko kuvan ottelusta.

HIFK:n ylivoima oli tänään tehokasta ja muutenkin pallo pyöri hyvin vastustajan puolustusalueella. HIFK laukoi paljon peräti 93 kertaa maaalia päin, josta sisään meni ainostaan 16 maalia.

Torjunnat koko ottelussa oli M-Team II 77 kertaa, HIFK 31 kertaa, joten voidaan sanoa, että vastustajan maalivahti piti pöytäkirjan yksisivuisena ( maalimerkintöjä mahtuu 20 kpl pöytäkirjaan).

Molemmat joukkueet tosin maalivahdit vaihtoivat HIFK ensimmäisen erän jälkeen ja M-Team II toisen erän jälkeen. Yksin maalivahteja ei lukemista voi syyttää.

Tehokkaita pelaajia oli paljon, mutta aivan yli muiden oli jälleen kerran Marko Vaitio tehoin 7+2.

Tuomari pelistä mainittakoon, se että heillä oli kanttia hylätä ottelussa HIFK:lta kolme maaliakin. Osassa taisi olla toinen tuomareista tosin viheltänyt käsittämättömästi pelin poikki, joten se niistä.

HIFK tällä voitolla kipusi jälleen kärjen tuntumaan tässä tasaisessa sarjassa.

Seuraava vastustaja VKTP on uusi tuttavuus HIFK:lle. Tosin siellä pelaa muutama EX-HIFK pelaaja, joten eiköhän se joukkue ole jälleen paha vastus HIFK:lle.

Ottelu pelataan Campossa 15.11.2015 klo 18.30, tervetuloa seuraamaan huippuvärikästä ottelua.

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!