HIFK jälleen vahvempi jatkoajalla!

22.11.2015

HIFK teki sen mikä tavoitteena olikin, voittaa sarjakärki ja sen HIFK teki.

Otteluun valmistautuminen ei ollut helppo, taas oli avainpelaajia poissa. Onneksi saatiin jalkeille kuitenkin rosteri, jolla pystyttiin haastamaan Rangers.

Ottelu alkoi HIFK hallitessa ottelua ja ensimmäisen täplän ampuikin uusi tuttavuus Lari Ylikarjula, heti reilu kahden peliminuutin kohdalla. Rangers kuittasi kuitenkin reilu minuutin jälkeen ottelun tasoihin. Sitten mentiikin Rangersin komennossa ja erä menikin vieraille 1-3.

Toisessa erässä HIFK:n ruuti kuivui ja isännät tekivät erään seitsemän maalia ja Rangersin jäädessä viiteen, joten tasan 8-8 oli erän jälkeen lukemat.

Katsomossa varmasti arvuuteltiin kumpi joukkueista potin vie. Rangers meni vielä kolmannessa erässä johtoon Toni Pesosen maalilla, mutta vain reilu viisi minuuttia ennen loppua Ville Räkköläinen laukoi pelin tasoihin.

Varsinainen peliaika päättyi tasan 9-9.

Jatkoaika on HIFK:lle jo kolmas tällä kaudella, joten molemmista sekä tappiosta HaKille ja voitosta VKTP:lle on kokemusta. Tätä ei hävitä! Päätettiin ennen jatkoaikaa ja ei hävitty, Stadi vei koko potin, kun jatkoaikaa oli pelattu vain 34 sekuntia. Vaitio tarjoili, Nylander kiitti ja valotaululle Stadi-Kirkkonummi 10-9. Cama Röda!!!

Kuvassa ratkaisun iskenyt Tuomas Nylander.