HIFK takaisin voittojen tielle!

27.02.2016

HIFK kävi hakemassa tärkeät pisteet nousukarsintaa ajatellen voittamalla VKTP:n 11-7.

Ottelun kuumin pelaaja oli tänään HIFK:n Asko Santero kuudella ( 4+2) tehopinnallaan.

Ottelun alku oli kauden parasta HIFK:ta seitsemääntoista minuuttiin saakka. HIFK sommitteli hienoja kuvioita ja maaleja. Hetken näytti jo siltä, että vastakkain on täysin kaksi eritasoista joukkuetta. HIFK karkasi jo 5-1 johtoon, mutta VKTP jatkoi taistelua ja se palkittiin kahdella osumalla erän loppuun. Erätauolle 3-5 lukemissa HIFK johtaessa.

Toinen erä oli jo tasaisempi. HIFK:n jalat eivät liikkuneet samalla lailla. Vielä pahemmaksi sen teki se, että sarjan paras pelaaja Marko Vaitio joutui jättämään erän kesken jalkavamman takia. Vamman vakavuudesta ei vielä ole tietoa. Toivottavasti Vaitio on jo mukana loppukauden tärkeissä  peleissä. Erätauolle lukemissa 5-6.

Kolmas erä oli jälleen HIFK:n. VKTP putosi kyydistä ja HIFK naputteli viisi maalia kolmanteen erään, vastustajan jäädessä kahteen maaliin.

Koko ottelu lopulta HIFK:lle 7-11.

Sarjataulukko kärjen osalta on edelleen tiukka. HIFK: n seuraava ottelu on jo ensi tiistaina, vastassa silloin sarjakärki Rangers. Tervetuloa mukaan seuraamaan kärkikamppailua.