HIFK vakuuttava Kirkkonummella!

01.03.2016

HIFK vei kärkikamppailun nimiinsä ja toi pisteet Stadiin numeroin 6-7.

Rangers tuli ensimmäisessä erässä kovaa päälle, vaikka Asko Santero HIFK:lle ensimmäisen maalin tekikin.

Rangers karkasi jo 3-1 johtoon, mutta Ville Räkköläinen toi HIFK:n vielä maalin päähän erän lopulla laukauksella, joka lähti puolesta kentästä.

Toinen erä mentiinkin tasaisemmin ja HIFK käväisi taas jo johdossakin, mutta Rangers kuittasi ylivoimalla pelin tasoihin. Rangers teki vielä johtomaalin erään, joten tauolle lähdettiin numeroissa 6-5 kotijoukkueen johtaessa.

Pukukopissa viimeisellä erätauolla päätettiin, että tänään viedään pinnat himaan ja ne vietiin. Ensin Tuomas Nylander tasoitti pelin 6-6 ja vain reilu kaksiminuutia tästä, kippari Teemu Pulliainen hiljensi pommarin hienolla nousulla ja alakulma laukauksella. Tälle ei Juha Ottelin Rangersin maalissa voinut mitään.

Rangers kuitenkin yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia,  mutta hienon pelin HIFK:n maalissa pelannut Markus Manninen päätti Rangersin rimpuilun hienoilla torjunnoillaan.

Voitto ansaitusti HIFK:lle 6-7.  Hienon pelin tästä teki myöskin yleisö, jota oli lehterit täynnä,  kiitos myöskin Kirkkonummen Rangersille hienosta taistelusta. HIFK vei molemmat joukkueiden kohtaamiset maalin erolla.

Tälläisiä otteluiden pitää 2 -divarissa olla. Kaveriporukoiden neppailu on kaukana tästä pelistä, mitä valitettavasti Etelä-Suomen 2- divarissa suurin osa joukkueista valitettavasti tälläkin kaudella on esittänyt ja tulokset olleet sen mukaisia. Toivottavasti sarja jossain vaiheessa kehittyy ja vaatimus kakkosessakin kasvaa.

Kärkijengeille tämä sarja ei anna tällä hetkellä juuri mitään.Tasoerot on niin suuret tällä joukkuemäärällä. Keskenäiset ottelut, joita kärkijengeillä on vain muutama on nousukarsintojen lisäksi tämän sarjan suola.

Tästä on kuitenkin hyvä lähteä pienelle ottelutauolle. HIFK kiittää, Tack!