HIFK aloitti divarikarsinnat voitolla. Stadi-Jyväskylä 12-8!

26.03.2016

HIFK aloitti divarikarsinnat voittamalla O2JKL:n 12-8.

Ensimmäinen erä oli hermostunutta ja tarkkaa peliä, asetelmia haettiin ja virheitä varottiin. Pallo pomppi lavasssa ja molemmat puolustivat hyvin. Vastustaja aloitti maalinteon jo ajassa 02:25 Henri Lambergin onnistuessa yllättämään HIFK:n maalissa pelanneen Markus Mannisen.

Hetkeä myöhemmin HIFK tuli tasoihin Marko Vaition maalilla. HIFK teki erään vielä yhden lisämaalin ja tauolle lähdettiiin numeroissa 2-1.

Toinen erä oli punaisten. Erän alussa  HIFK:n ykkönen iski kaksi maalia samaan vaihtoon ja aikaa meni vain 26 sekuntia. Ensin Ville Räkköläinen laukoi maalin,  kun erää oltiin pelattu vain kolme sekuntia ja heti perään maalin teki Marko Vaitio. HIFK pudotti vastustajan kyydistä ottelun toisessa erässä ja erätauolle lähdettiin numeroissa  7-3.

Kolmas erä oli vaiuhdikasta ja kontroilloimatonta peliä ja maaleja tehtiin molenpiin päihin. Molemmat tekivät erään peräti viisi maalia.

HIFK oli taitavampi ja fyysisempi ja ansaitsi tänään reilun voittonsa, vaikka joutuikin pelaamaan alivoimaa viiden kaksi minuuttisen verran. O2:n ei kuitenkaan ylivoimalla onnistunut maalia saamaan.  Näin HIFK hoiti ensimmäisen täplän tästä sarjasta.

Campoon saatiin hyvää pöhinää ja lehterit olivat täynnä, kuten näissä peleissä pitääkin olla.

HIFK kiittää kaikkia katsojia, Kiitos, Tack!