B-Edustus suoraan SM-sarjaan

24.08.2016

Puhtaalla pelillä suoraan SM-sarjaan!

DSC_0262_2.JPG

Ensin lauantaina vastassa ollut FBC Raasebori oli sellaisessa pesukoneessa ettei sillä ollut HIFKin kaltaista joukkuetta vastaan mitään mahdollisuuksia ja peli katkesikin jo muutama sekunti ennen ensimmäisen erän loppua. HIFKille suvereeni voitto 12-0.
DSC_0022.JPG

DSC_0136.JPG
Toinen peli isäntäjoukkuetta SB Vaasaa vastaan oli jo tiukempi. Vaasa taisteli kovaa ja sai paljon tilanteita mutta HIFKiä se ei murtanut. Ja näin HIFKi vei ottelun lukemin 2-6

Sunnuntain peli lohkojen välisessä finaali ottelussa OLSia vastaan oli jo ihan erilaista peliä. Siinä oli vastassa oikeesti joukkue jonka kanssa piti olla tarkkana ja jonka tiedettiin pelaavan hyvin ja kurinalaisesti.

Ensimmäinen erä oli tasaista OLSin ollessa hieman enemmän kuskin paikalla. Tosin HIFKin maalilla pelannut Emil Backberg pelasi vahvasti ja HIFK onnistui maalin verran paremmin (4-5)

Toinen erä mentiin samalla kaavalla HIFKin maalivahti ja HIFKin tehokkuus maaleissa ratkaisi tämänkin erän Hifkin hyväksi (2-4)
 DSC_0179.JPG
Kolmanteen erään lähdettäessä HIFK johtii siis 6-9 ja tiesi että peli ei ole vielä taputeltu. Viimeinen erä on usein se ratkaisevin näissä kovissa peleissä. OLS oli selkeästi käynyt kovan keskustelun mitä tehdään ja erä menikin aikalailla siihen että OLS pyöritti ja HIFK kyykkäsi. Aika ei kuitenkaan riittänyt ja HIFKin viisikot ja maalissa loistavasti pelannut Emil johdattivat HIFKin suoraan SM-sarjaan!
24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!