B-pojat kävi Tampereella Kooveen vieraana

27.09.2016

Lähtö Tampereen Tesomahallille starttasi Myllypuron AC:lta aamutuimaan ja fiilis pojilla oli hyvä. Matkalla käytiin syömässä ja bussissa puitiin vielä viimehetken juonet.

DSC_0016.JPG

Ensimmäinen erä alkoi selkeästi HIFK:in komennossa. Pari jäähyäkin otettiin, mutta alivoima toimi hyvin. Ensimmäinen erä päättyi HIFKin hyväksi 0-3

DSC_0069.JPG
Toiseen erään Koovee oli muuttanut taktiikkaa ja karvasi korkeammalta. HIFK alkoi tehdä virheitä ja kaveri käytti nämä hyödyksi. HIFK oli kuitenkin koko ajan pienoisessa johdossa, mutta 13 sekuntia ennen erän loppua tapahtui jotakin. HIFK:in pakka meni aivan sekaisin ja Koovee kavensi lukeman ensin 4-5 ja vielä sekunti ennen erän loppua pukukoppimaalilla tasan 5-5.
DSC_0168.JPG

Kolmanteen erään lähtiessä oli selvää että virheitä ei saa enään tulla ja pallo on pidettävä omilla. HIFK oli erän tilanteiden mukaan selkeästi kuskin paikalla (torjunnat 12-3) mutta Koovee teki 2 maalia ja HIFKi ei kovasta yrittämisestä saanut kertaakaan reppuun. Viimeistely siis oli tällä kertaa Kooveella parempaa.

Nyt ei muuta kun leuka ylös ja valmiimpana tuleviin koitoksiin. Seuraavaksi pelataankin ensimmäinen kotipeli Indiansia vastaan Ruskeasuon AC:lla 2.10 klo 11:30 Tervetuloa paikalla kannustamaan poikia!

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!