Josballe pisteet tiukassa väännössä

23.10.2016

HIFK koki karvaan tappion Pohjois-Karjalan kiertueensa ensimmäisessä ottelussa. Joensuun Josba vei täyden pistepotin numeroin 9-8 tehden voittomaalinsa viimeisellä minuutilla ylivoimalla. HIFK taisteli hyvin ja haki kauden avausvoittoaan uudistetuilla ketjuillaan, mutta jälleen jouduttiin pettymään. HIFK johti ottelussa kolmeen otteeseen kahdella maalilla 3-5, 5-7 ja 6-8, mutta lopullista niittiä Josballe ei kyetty antamaan. Sisukas kotijoukkkue tuli tasoihin ja lopulta siis myös ohi. HIFK:n maaleista viisi tehtaili viisikko Nylander-Karjalainen-Jussila hyökkääjinä  puolustajinaan Räsänen ja Laikola. Santero-Marjanen-Tuhkanen pakkeinaan Pehrsson ja Rajamäki teki kolme maalia.

Sunnuntaina voiton metsästys jatkuu LeBa SB:tä vastaan. Voiton eteen pitää tehdä kova työ, sillä LeBa on osoittanut olevansa hankala vastustaja kaikille tässä sarjassa. Lauantaina sarjajohtaja Erä Akatemia sai tehdä täyden päivätyön ottaakseen voiton Kontiolahdelta.