OTTELURAPORTTI HIFK-SB Welhot/ Sarjajohtajalle pisteet

04.03.2017

HIFK:n kauden viimeisessä sarjapelissä Divarissa kohtasivat taulukon viimeinen HIFK ja kärkiryhmä SB Welhot. Ensimmäiset kymmenen minuuttia kenttäpeli oli tasaista, mutta kotijoukkue HIFK oli terävä viimeistelyssä ja pääsi jopa 3-0 johtoon. Kahdesta ensimmäisestä osumasta vastasi tuttu mies maalinteossa eli Tuomas Nylander. Kolmannen maalin sivalsi puolustaja Arttu Hakala. Mutta turhaan ei illan vastustaja ole ollut koko kauden sarjan kärjessä. Se toipui nopeasti kolmen maalin päästämisestä aikalisän ja maalivahdin vaihdon jälkeen ja nousi jo erän lopussa maalin päähän.

Toisessa erässä Welhojen peli vapautui entisestään ja katsojille esitettiinkin sarjajohtajan arvoista peliä: hyvää syöttöpeliä, sopivassa suhteessa kovuutta ja juonikkuutta. HIFK pysyi kuitenkin pelissä mukana Asko Santeron ylivoimamaalilla, mutta erätauolle lähdettiin vieraiden maalin johdossa numeroin 4-5.

Kolmannessa erässä Welhot meni menojaan ja naputteli erän puoleen väliin mennessä neljä maalia lisää. Vaikka HIFK ei pelannut huonosti, niin tasoero tuli selväksi ja kotijoukkueelle jäi lopulta ottelussa sivuroolin esittäjän asema. Ottelun viimeisellä minuutilla tilanteessa 4-11 HIFK:n Aleksi Vienola viimeisteli loppunumeroiksi 5-11.
 Ottelun herra ja hidalgo oli Welhojen Pauno Kajoksinen tehoillaan 3+3. HIFK toimituksen mielestä Kajoksinen on ollut sarjan paras pelaaja ja tänään hän näytti Helsingin Ruskeasuon yleisölle miksi näin on. Lopputulos 5-11 on pelin kulkuun nähden oikeutettu.

Panda Antikainen kiittää otteluennakoita ja – raportteja lukeneita koko kauden osalta ja toivottaa samalla pudotuspeleihin edenneille joukkueille kuin myös kiihkeään putoamistaisteluun NST:lle ja LeBalle onnea ja menestystä.

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!