HIFK avasi pistetilin Raseborgissa

25.09.2020

HIFK:n miesten edustus selvitti mallikkaasti perjantai-illan tuplaottelun Raseborgissa.

Ottelun alkuun HIFK painoi pelin painopisteen Raseborgin maalille. Pallo liikkui nopeasti pelaajalta toiselle ja ajassa 2:50 Tommi Vappula vei HIFK:n 0-1 johtoon Tom Strömstenin syötöstä. Sama parivaljakko oli asialla vajaa 4 minuttia myöhemmin ja tilanne oli 0-2. Tällä kertaa maalin teki Strömsten ja syöttäjänä Vappula. Raseborg kavensi tilanteeksi 1-2, mutta ajassa 14:36 oli taas asialla parivaljakko Vappula-Strömsten ja peli lukemiin 1-3, joka oli samalla 1. erän lopputulos.

2. erässä HIFK otti pelin lopullisesti haltuunsa ja teki maaleja tasaiseen tahtiin. 1-4 Westerholm/Eskola, 1-5 jälleen Westerholm/Eskola, 1-6 Pasanen/Damoiseaux. Raseborgilla oli omat paikkansa, mutta HIFK:n maalissa loistopelin pelannut Olli Rikka hoiti tarvittavat torjunnat.

Kolmanteen erään odotettiin Raseborgin tulevan raivokkaasti vierailijoiden päälle, mutta HIFK:n kokenut pelaajakaarti hoiti pahimmat ryntäilyt rauhallisesti. Ajassa 44:07 Vappula teki hattutempun ja lukemat 1-7, syöttäjänä Joonas Illikainen. Neljä minuuttia myöhemmin Tuomas Jääskeläinen teki Mikael Sieväsen syötöstä HIFK:n viimeisen maalin 1-8. Raseborg kavensi ottelun loppuun ja perjantain mittelö päättyi lukemiin 2-8 (1-3,0-3,1-2)

HIFK:n tehopelaajina Tommi Vappula 3+1, Tom Strömsten 1+2, Lauri Westerholm 2+0 ja Niko Eskola 0+2.

HIFK:n seuraava ottelu on 2.10.2020, kello 18:30 kotipeli Jokereita vastaan. Raseborgin lopputulos merkitsi myös sitä, että HIFK nähdään Suomen Cupin 4. kierroksella.

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!