SC-RR II - HIFK Red (7 - 1)

Aika: 5.9.2015 12.15
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Suomen Cup


SC-Ruisranteet II 3.divisioona - HIFK red 5.divisioona, siinä ottelun alkuasetelma. Suosikki-haastaja. Otteluun lähdettiin seuraavilla koostumuksilla.

KOIVULUOMA-MOLIN J-MOLIN A / KOIVULA-MIKKONEN-NYMAN / AALTO-VAKULIN-MOLIN R / BILDO-KORPI / AIRAKSINEN-BRANDER mv UUSITALO varalla NYBERG

1.erä.

Ottelun alku oli tunnustelevaa molemmilta, HIFK:lle lievä yllätys oli että painetta ei omalla alueella tullutkaan vaan vasta hyökkäys alueelle tultaessa. Mutta siellä olikin kiire. Juurikaan ei paikkoja saatu. Alkupelissä 5min kohdalla Vakulin sai jäähyn jolloin SC-RR innostui hyökkäämään ,mutta HIFK AV oli vielä raikasta ja tehokasta. Sen jälkeen saatiin jopa pallo maaliinkin asti. Koivuluoma laukoi, päädystä kimmoke ja pallo tuli kuin tarjottimelle maalin kulmalle juosseen kapteeni J.Molinin eteen ja taidokkaasti ilmasta yhden käden rysty nostolla pallo takayläkulmaan.. Ja pilli soi, ensin maalin merkiksi, mutta toinen tuomareista huomasi että pallo olikin kimmonnut pääty seinästä joten maalin tuuletus olikin turhaa ja peli jatkui kotijoukkueen sisäänlyönnillä. Hetki tästä Koivuluoma sai jäähyn jota RR ei enää jättänyt käyttämättä. 1-0. Tämä myös ensimmäisen erän loppu tulos! Vielä summerin soidessa HIFK:lle YV.

2.erä.

Aloitettiin siis HIFK ylivoimalla. Kehiin ykkösketju ja syöttömylly käyntiin puoli minuuttia ja Bildon syötöstä Korpi tälläsi puolittaisella lämärillä pelin tasoihin. Muutamaa minuuttia myöhemmin oli taas HIFK jäähyn vuoro. Bildo vähän heppoisesti penkille ja jälleen vastustaja rankaisi. Peli eteni tasalukemissa seuraavat 10 minuuttia SC-RR ollessa hallitsevampi osapuoli HIFK puolustaessa tarkasti ja maalivahti Uusitalon loistotorjuntojen johdosta. Erän lopussa kuitenkin pelin lukuvirhe ja pallo maaliin. 3-1 erätauolle.

3.erä

Sama kuvio oli edelleen jatkuva. SC RR hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia, HIFK saaden kuitenkin ajoittain hyviä tilanteita luotua. Laukausten taso oli kuitenkin näissä mallia nuhapumppu eikä maaleja saatu aikaiseksi. Myöskin vaikutusta oli tiiviissä puolustuspelissä. Erän puolivälissä alkoi ottelu hiljalleen ratketa. SC RR mennessä 4-1 johtoon. HIFK oli pakotettu pelaamaan enemän riskillä ja tulos näkyi lopulta taululla. Viimeisen 5min aikana SC-RR rankaisi vielä kolmesti ja näin lopputulos 7-1 oli valmis.

Valmentaja oli tuloksesta huolimatta silti tyytyväinen: Pitää muistaa että vastus oli kuitenkin 2 sarjatasoa ylempänä. ja pitkään pystyttiin pelaamaan tasaisesti. Otteluhan ratkesi vasta 3.erän puolivälissä..

*** Uusitalo ** Korpi * Bildo

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (yliv.)11:55VastustajaEi syöttäjää
1 - 1 (yliv.)15:33Korpi JariBildo Johan
2 - 1 (yliv.)19:02VastustajaVastustaja
3 - 129:43VastustajaVastustaja
4 - 137:33VastustajaVastustaja
5 - 140:31VastustajaVastustaja
6 - 1 (yliv.)43:09VastustajaVastustaja
7 - 144:15VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
05:02Pohjansalo Denis2 min
11:16Koivuluoma Henry2 min
15:00Vastustaja2 min
18:32Bildo Johan2 min
41:16Bildo Johan2 min
45:00Vastustaja2 min
Torjunnat:
Uusitalo Tatu: 28 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uusitalo Tatu
Maalivahti
5Bildo Johan
Puolustaja
6Molin Robert
Puolustaja
9Molin Jan
Hyökkääjä
13Brander Henrik
Puolustaja
19Koivuluoma Henry
Hyökkääjä
25Mikkonen Joni
Hyökkääjä
28Airaksinen Johannes
Puolustaja
31Nyberg Timo
Maalivahti
40Pohjansalo Denis
Hyökkääjä
57Korpi Jari
Puolustaja
77Aalto Ville
Hyökkääjä
88Nyman Jani
Hyökkääjä
92Koivula Joonas
Hyökkääjä
-Molin Anton
Puolustaja