HIFK Red - Snells's AFC (7 - 6)

Aika: 5.9.2015 14.45
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Suomen Cup


Päivän toinen ottelu. Kotijoukkue HIFK haastajana edelleen sillä vastustaja Snell`s AFC pelaa 4.divisioonassa. Molemmat joukkueet hävisivät ensimmäisen ottelunsa joten nyt oli jo oikeasti panosta. Tappiolla putoaminen, voitolla vielä lisäotteluun. Snell`s lähti peliin pienellä kokoonpanolla HIFK lähti otteluun hieman muuttuneilla koostumuksilla.

KOIVULUOMA-J.MOLIN-MIKKONEN / A.MOLIN-BRANDER-NYMAN / AALTO-VAKULIN-KOIVULA / BILDO-KORPI / R.MOLIN-AIRAKSINEN / MV NYBERG varalla UUSITALO

1.erä

Heti ottelun alussa kävi juoni selväksi, HIFK piti enemmän palloa ja vastustaja haki pitkillä avauksilla tilanteitaan.. Ensimmäinen onnistuminen nähtiinkin heti 5min kohdalla. Snell`s avaus ilmassa ja pieni virhe HIFK puolustuksen pelin luvussa ja myöhässä tilanteeseen. Hyökkääjä kiitti ja yhdellä kädellä suoraan ilmasta pallo verkkoon mv kainalosta. Kasapäin hölmistyneitä HIFK ilmeitä.... 0-1. HIFK tasoitus tuli kuitenkin pikavauhtia. alle 2min myöhemmin kovan karvauspelin tuloksena epäonnistunut purkupallo tuli suoraan HIFK kapteeni J.Molinin ulottuville, yhdellä kosketuksella lyöntilaukaus ja pallo etukulmasta sisään. 1-1. No kauaa ei riemu kestänyt vaan heti seuraavassa tilanteessa tuli kuitti. Jotain sekoilua maalilla ja 1-2 taululle. Tämä tulos jäi myös erätauko tilanteeksi. Tilanteita oli molemmissa päissä mutta hienoinen hallinta kuitenkin kotijoukkueella.

2.erä

HIFK yritti heti alusta lisätä hieman kierroksia. Noin 3min pelattu ja Vakulin syötti pallon maalille Aallolle, hieman epäpuhdas osuma mutta juuri oikeaan aikaan, sillä pallo pomppasi ohi maalivahdin. 2-2. Tässä kohtaa alkoi näyttää hyvältä sillä Uusittu ykkösketju iski pyörityksen jälkeen 3-2 johtomaalin. J.Molin ja Mikkonen rakensivat tilanteen alun Airaksiselle, joka käytti palloa R.Molinilla, huomasi laukaisu väylän ja J.Molin maskia tekemässä. Tarkka rannelaukaus oikean tolpan juureen. Mv ei nähnyt lainkaan kun maski väisti juuri ennen palloa. No eipä johtoasema kestänyt muutamaa min kauempaa kun Snell`s pääsi ylivoimalla jälleen tasoihin. Ja muutamaa minuuttia jopa johtoonkin. HIFK ei suostunut antamaan periksi vaan erän viimeisen minuutin kunniaksi pienen pyörityksen jälkeen jälleen J.Molin, Mikkosen esityöstä erätauolle 4-4 lukemissa.

3.erä

Sama käsikirjoitus oli jatkuva myös viimeisessä erässä. 4min kohdalla taas vierasjoukkueen maalinteko vuoro 4-4, johon HIFK vastasi parin minuutin päästä jälleen ykkösketjun tekemän maalin muodossa. Koivuluoma maalinedustalta lujalla laukauksella yläkulmaan. 5-5. Jonka jälkeen taas minuutti ja taas vierasjoukkueelle johtomaali. Minuutti tästä ja HIFK antoi ratkaisun avaimet tarjolle, mv Nyberg otti 2+10min rangaistuksen, siivottuaan vastustajan mailan maalinedestä kulman saakka. Onneksi HIFK AV toimi tällä kertaa eikä lisämaaleja nähty, vielä. Ottelu alkoi olemaan jo loppusuoralla ja valmennus pohti jo viimeisiä jippoja maalien saamiseksi. Yksi niistä oli karvauksen nostaminen koko kentän alueelle. 43:59 tuli kaivattu palkinto Branderin maalatessa Nymanin syötöstä. 6-6 ja jatkoaika häämötti. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kotijoukkueelle vaan 8 sekuntia ennen päätössummeria Ville Aalto räjäytti hallin, tai ainakin HIFK aition. Luja rannelaukaus ylähyllylle ja voitto kotiin..

Valmentaja oli voitosta tyytyväinen, ihmetellen samalla vastustajan tekemiä maalia... oli pomppuja, lonkasta kimmonneita ja pienistä mutta selkeistä virheistä johtuneita. Mutt kaikki lasketaan ja HIFK kolmanteen peliin 7-6 voitolla Snell`s AFC:stä

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 104:58VastustajaVastustaja
1 - 106:14Molin Jan Vastustaja
1 - 207:17VastustajaEi syöttäjää
2 - 217:55Aalto VillePohjansalo Denis
3 - 218:10Airaksinen JohannesMolin Robert
3 - 3 (yliv.)21:18VastustajaVastustaja
3 - 424:40VastustajaVastustaja
4 - 429:06Molin Jan Mikkonen Joni
4 - 534:16VastustajaVastustaja
5 - 536:01Koivuluoma HenryMikkonen Joni
5 - 637:13VastustajaVastustaja
6 - 643:59Brander HenrikNyman Jani
7 - 644:52Aalto VillePohjansalo Denis
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
20:27Korpi Jari2 min
38:25Nyberg Timo2 min
38:25Nyberg Timo10 min
Torjunnat:
Nyberg Timo: 20 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uusitalo Tatu
Maalivahti
5Bildo Johan
Puolustaja
6Molin Robert
Puolustaja
9Molin Jan
Hyökkääjä
13Brander Henrik
Puolustaja
16Niemi Jarno
Puolustaja
19Koivuluoma Henry
Hyökkääjä
25Mikkonen Joni
Hyökkääjä
28Airaksinen Johannes
Puolustaja
31Nyberg Timo
Maalivahti
40Pohjansalo Denis
Hyökkääjä
57Korpi Jari
Puolustaja
77Aalto Ville
Hyökkääjä
88Nyman Jani
Hyökkääjä
92Koivula Joonas
Hyökkääjä
-Molin Anton
Puolustaja