FC Tuusula - HIFK Red (2 - 5)

Aika: 10.10.2015 15.00
Paikka: Campo-Center, Kuusitie Helsinki
Sarja: 5. Divisioona


Kauden 5.divari avaus joten voimasuhteista ei vielä arviota.

Kentälliset ottelun alkaessa: 1kentällinen Urhola/Vakulin/Aalto-Niemi/Oulaskari Koivuluoma/MolinJ/Laine-Airaksinen/Hilden Koivula/Mikkonen/Saarinen-Bildo/Korpi maalissa Nyberg varalla Uusitalo

1.erä: Pelin alun ensimmäiset vaihdot ilmeisen hermostuneita vaikka valmistautumisen piti olla kunnossa, sillä muutama syöttö löysi omalla alueella suoraan vastustajan lapaan aiheuttaen vaarallisia paikkoja jo avausminuutilla. Maalien teon aloitti kuitenkin Red, Bildo saatuaan Mikkoselta syötön kulmasta keski-ympyrään, sijoitti tarkalla rannelaukauksella pallon maalin takanurkkaan. Ajassa 2:39 siis 0-1. Johto kesti vain pari minuuttia sillä 5min kohdalla FCT:n hyökkääjä karkasi vasemmalta laidalta ja sijoitti tarkasti takakulmaan 1-1. HIFK lisäsi pallon hallintaa pelin edetessä ja 8:10 seuraavan kerran siirtyikin johtoon. Mikkonen jälleen syöttäjänä, kova ja tarkka syöttö kulmasta maalin eteen jossa täysin vapaaksi unohdettu Koivula ohjasi pallon täysin tyhjään maaliin. Tällä kertaa johdossa viihdyttiin 3,5 minuuttia. 11:40 sähläystä omaan maalin edessä jota ei saatu purettua ja epäonnekas pomppu jota Nyberg ei nähnyt ajoissa jotta olisi ehtinyt peittämään alakulman. Pari minuuttia jälleen ilman tilasto merkintöjä. HIFK pienoista hallintaa ja maali paikkoja varsinkin 1.ketjulta. Toki myös vastustajalla omat paikkansa. Ajassa 13:41 Koivuluoma lähetti pitkän ja korkean avauspallon hyökkäyspäähän johon oli kipitellyt Molin vapaaksi. Ilmasta hiuksen hieno ohjaus ja pallon liikerata hieman muuttui eikä mv kerennyt enää täysi painoiseen torjuntaan ja sössi itse pallon viivan yli. 2-3 oli myös ensimmäisen erän tilanne kun erätauko koitti.

2.erä: 1.Ketju painoi pelin heti ensimmäisessä vaihdossa ahnaasti hyökkäyspäätyyn ja taitavat pyörähdykset ja tarkka lätty Urholalta laiturikaveri Aallolle maalineteen ja 2-4. Pelin kuva jatkui HIFK hallinnalla ja vastustajan vasta hyökkäyksillä. Osumia ei kuitenkaan nähty kun vasta 26:07. Pakki Niemi otti omassa päässä pallon haltuun ja nousi väkisin ja vahvasti laitaa pitkin ylöspäin, oli jo ajoissa huomannut auenneen väylän oikealle laidalle ja syötön sai lähetettyä kentän poikki. Kapteeni Molin odotteli ja piiskasi lujalla kudilla suoraan syötöstä etuyläkulmaan jättäen mv:n vaille mahdollisuuksia. 2-5 jäi myös toisen erän tulokseksi.

3.erä: Tarjosi vauhtia mutta ei enää maaleja. HIFK onnistui väsyttämään vastustajaa sen verran ettei enää pahoja tilanteita tullut ja ottelu päättyi näihin 2-5 lukemiin. Voiton takuu miehinä tällä kertaa 1.ketjun hyökkääjät aktiivisuudellaan, mv Nyberg varmoilla torjunnoillaan ja 2 pistettä mieheen keränneet kapteeni J.Molin (2+0) sekä Mikkonen (0+2).

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 102:39Bildo JohanMikkonen Joni
1 - 105:02VastustajaVastustaja
1 - 208:10Koivula JoonasMikkonen Joni
2 - 211:40VastustajaVastustaja
2 - 313:41Molin Jan Koivuluoma Henry
2 - 415:39Aalto VilleUrhola Jukka-Pekka
2 - 526:07Molin Jan Niemi Jarno
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Nyberg Timo: 19 torjuntaa
Vastustaja: 23 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uusitalo Tatu
Maalivahti
5Bildo Johan
Puolustaja
8Oulaskari Kimmo
Puolustaja
9Molin Jan
Hyökkääjä
10Laine Tomi
Hyökkääjä
16Niemi Jarno
Puolustaja
19Koivuluoma Henry
Hyökkääjä
23Urhola Jukka-Pekka
Hyökkääjä
25Mikkonen Joni
Hyökkääjä
28Airaksinen Johannes
Puolustaja
31Nyberg Timo
Maalivahti
40Pohjansalo Denis
Hyökkääjä
44Hilden Sami
Puolustaja
57Korpi Jari
Puolustaja
64Saarinen Janne
Hyökkääjä
77Aalto Ville
Hyökkääjä
92Koivula Joonas
Hyökkääjä