HIFK Red - Helsinki Bruins (1 - 3)

Aika: 10.10.2015 18.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 5. Divisioona

Vastakkain ensimmäiset ottelunsa voittaneet joukkueet. Bruins voitti omansa 10-2 joten tiedossa oli kova peli.

samoilla kentällisillä lähdetään peliin ja maalilla Uusitalo, varalla Nyberg.

1.erä: Ottelun kulku oli aika pitkälti alusta loppuun samanlainen. Bruins hallitsi palloa ja HIFK keskittyi enemmän estopeliinsä toki hyökäten vastaan aina kun paikka aukesi. Ensimmäisenä maalinteon aloitti HIFK ja jälleen Bildo. Vapaalyönti maalinedestä, jonka Koivula antoi lyhyenä viereen. Vaikka koko Bruins viisikko oli ryhmittynyt muuriin maalineteen jotenkin sieltä vain löytyi pallon mentävä rako. 1-0 ajassa 11:12 jäi myös tauko tulokseksi.

2.erä: Erässä vain kaksi tilasto merkintää. Molemmat Bruins miehistölle vihellettyjä 2min jäähyjä. HIFK ei kuitenkaan onnistunut näissä maaleja tekemään. Mitä pidemmälle ottelu eteni sitä lämpimämmäksi ottelu alkoi käydä. Osin pelaajien toimien takia, osin luokattomasti tuomari tehtävissä onnistunut Timo Lehtinen, joka puuttui epä olennaisuuksiin kun taas jätti huomioimatta selkeät rikkeet.

3.erä: Sama jatkui mutta nyt myös maaleja nähtiin. Valitettavasti tuomioista kärsi enemmän kotijoukkue. Toki pelillisesti ansaittu tasoitusmaali tuli heti erän alkuun 30:58. 1-2 maali näki päivänvalon jo pari minuuttia myöhemmin 32:57 HIFK pelaajien tehdessä hyvän maskin omalle mv. joka ei nähnyt vetoa saati palloakaan. Tämän jälkeen HIFK pelaajista Saarinen luikahti yksin läpi, tuomari tosin huomasi rikkeen ja vihelsi vaparin puolesta kentästä, HIFK:lle. Tähän Saarisen ruma sana ja palkinto 2min käytöksestä. No senhän arvasi että Bruins nakutti 34minuutilla 1-3 maalin ja alkoi peli olla taputeltu. No sitä se ei kuitenkaan ollut vaan HIFK yritti käynnistää kiriä ja saikin ansaitusti ylivoiman mitä ei onnistuttu kuitenkaan käyttämään. Saarinen pääsi vielä toistamiseen yksin läpi mutta sama tuomari päätti jälleen tarttua pilliin ja vihelsi vaparin HIFK:lle. Jälleen puolesta kentästä. Tämä muinais kausilta oppinsa saanut pillipiipari ei ilmeisesti ollut kuullut hyödystä ainakaan HIFK hyödyksi. Bruins sen sijaan sai jopa laukoa rikkeen jälkeen ja vasta sitten vihellettiin vapari. No näistä kaikista johtuen vielä enemmän lämpöä joukkueiden välille ja torikokouskin aikaiseksi, Laine kampituksesta jäähylle ja kiri ohi. Tällä kertaa 1-3 tappio, mitä tapahtuukaan seuraavalla kerralla joukkueiden kohdatessa.