HIFK:n A -poikien joukkue kaudelle 2019-2020 on kasassa.

Joukkueen viime kauden runko jatkaa ja joukkueeseen on saatu hyviä uusia, innokkaita sekä kehittymishaluisia pelaajia.

Viime kauden päätteeksi A -poikien valtakunnalliseen Divariin nousseen joukkueen tavoite tulevalle kaudelle on sijoittuminen sarjassa kolmen parhaan joukkoon ja sitä kautta taistella noususta A -poikien valtakunnalliseen SM -sarjaan.

Joukkueen valmennustiimi on viime kaudelta tuttu, kun joukkueen valmennuksesta vastaavat Mika Heino,Robert Hallbäck sekä Jari Loisalo. Joukkueenjohtajina toimivat viime kauden tapaan Marttin Herranen sekä Jukka Tahvanainen.

Joukkueen kasaamisesta yhdessä valmennuksen kanssa vastannut Herranen kommentoi seuraavasti:
- Oli ilo nähdä kauden jälkeen, miten paljon yhteydenottoja meille tuli ja selvä innokkuus paistoi pelaajista siihen, että he nimenomaan haluavat tulla pelaamaan IFK:hon.
- Tämä olikin meidän teema ensi kauden joukkueen kasaamiselle, että joukkueeseen halutaan nimenomaan sellaisia pelaajia, jotka sitoutuvat joukkueen harjoitteluun, sille asetettuihin tavoitteisiin sekä haluavat pelata IFK:ssa.
- Joukkueemme on viime kauden joukkueen tapaan sekoitus kokemusta ja nuoruutta ja tällä luodaan hyvää jatkumoa viime kauden tapaan.
- Monet viime kaudella joukkueessa pelanneet ottivat kauden aikana huimia kehitysaskeleita niin pelaajina kuin urheilijoina ja uskomme saman jatkuvan tulevalla kaudella niin heidän kuin myös uusien pelaajien osalta.
- Viime kauden joukkueessa oli uskomattoman hieno yhteishenki ja on ollut hieno todeta harjoituksissa, että samanhenkinen joukkue on rakentumassa myös tulevalle kaudelle.
- Tässä jo odottaa innolla kauden alkamista ja voin luvata, että IFK:n A -pojat tulevat tarjoamaan nautinnollisia hetkiä katsojille tulevana kautena.

HIFK:n A -poikien joukkue kaudelle 2019-2020:

Hallbäck Marek
Niemeläinen Samu
Vaarala Aarre

Autio Niko
Damoiseaux Miska
Ehro Joonas
Ek Antti
Hagström Peetro
Heino Santeri
Heinonen Miko
Hirvonen Eelis
Innala Ilmari
Kainulainen Jimi
Kemppi Aleksi
Lindholm Adam
Loisalo Niko
Merilä Niklas
Merilä Topias
Myyryläinen Totti
Mäkinen Veeti
Nissi Eetu
Rintala Vesa
Rissanen Markus
Stirkkinen Aleksi
Tahvanainen Veikka
Teerioja Aapo
Veikkolainen Oskari
Vilpas Elmeri
Vornanen Kim
Ylander Rasmus
Öhman Lauri

Heino Mika
Hallbäck Robert
Loisalo Jari
Herranen Marttin
Tahvanainen Jukka

Uutiset

TIMO KOLEHMAINEN HIFK:n naisten edustukseen! (29.03.2020)
Timo Kolehmainen on nimetty HIFK:n naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi kaudelle 2020-2021.  Kolehmaisella on pitkä ja vankka kokemus maajoukkueiden ja..

18.02.2020  HIFK:lle niukka tappio M-Team Unitedille
17.01.2020  Sunnuntaina 19.1.2020 HIFK- Hawks
05.12.2019  Sunnuntaina 8.12. HIFK-PSS