HIFK eteni Suomen Cupin puolivälieriin

08.11.2020

HIFK:n miesten edustusjoukkue tyrmäsi kaksi sarjatasoa ylempänä (Divari) pelaavan SC Hawksin Suomen Cupin 6. kierroksella lukemin 12-2. Vierasjoukkue Hawks pysyi HIFK:n mukana vaivoin ensimmäisen erän, joka päättyi Jussi Laamasen ja Lauri Westerholmin maaleilla isännille 2-0. Syötöt maaleihin antoivat Mikko Sipilä ja Mikael Sievänen.

Toiseen erään HIFK lisäsi tempoa ja Hawksia vietiin. Erää ehdittiin pelata vain 12 sekuntia kun Ilkka Koski lisäsi HIFK:n johdoksi 3-0. Maalin syötti Tommi Vappula. Reilut kaksi minuuttia myöhemmin maalintekovuorossa oli Joonas Illikaisen syötöstä Mikko Pasanen ja lukemat 4-0. HIFK jatkoi tehokkaasti 5-0 Ilkka Koski/Tommi Vappula ja 6-0 Jussi Laamanen/Tommi Vappula. Hawks kavensi lukemiin 6-1, mutta erän loppulukemat 7-1 teki HIFK:n Mikko Aaltonen, Niila Gomanin toimiessa syöttäjänä.

Kolmas erä mentiin samaan tahtiin kuin ottelun toinen erä. Kolmen minuutin kohdalla Mikko Sipilä teki hienon 8-1 maalin. Hetkeä myöhemmin Mikko Pasanen maalasi lukemat 9-1, syöttäjänä Mikael Sievänen. Ja maalien teko jatkui, 10-1 Lauri Westerholm/Niko Eskola, 11-1 Niko Stark/Mikko Aaltonen ja 12-1 Mikko Sipilä/Tommi Vappula. Viimeisellä minuutilla Hawks kavensi ottelun loppulukemiksi 12-2 (2-0,5-1,5-1).

HIFK:n vastustaja puolivälierissä selviää Salibandyliiton arvonnassa lähiaikoina. Vastustaja selviää ryhmästä Indians (F-liiga), Karhut (Divari), O2-Jyväskylä (Divari), Nokian KRP (F-liiga), Classic (F-liiga), SPV (F-liiga), Blackbirds (Suomisarja)/FBC Turku (Divari)

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!