HIFK:lle kauden avausvoitto

19.11.2017

Alkukauden ilman pisteitä pelannut HIFK onnistui avaamaan voittosaldonsa, kun vastassa oli toinen peräpään joukkue SBS MODO. Tiger Sportissa pelatussa ottelussa HIFK oli parempi lukemin 9-14 (4-2, 1-4, 4-8). HIFK nousi hienosti surkean alun jälkeen ollen jo ensimmäisessä erässä 4-0 tappiolla. Toinen pelin tärkeä käännekohta oli selvitä kolmanness erän MODON noususta kahden maaln takaa tasoihin. Se pystytiin nopeasti kuittaamaan ja pääsemään uudelleen johtoon, joka piti loppuun asti numeroiden lopulta kaunistuen viiden maalin eroksi.

Kolmella kentällisellä pelannut HIFK sai onnistumisia laajalla rintamalla. Parhaita pistemiehiä olivat Niko Marjeta 4+0, Sakari Lehtimäki 3+1, Arto Kautto 2+2 ja Joni Mikkonen 1+3, mutta onnistumisia pisteiden valossa tuli runsaasti myös monelta muulta. Junioriosasto pelasi jälleen hienosti aikuisten miesten pelissä, joista osoituksena muun muassa Veikka Tahvanaisen kaksi ja Santeri Heinon yksi maali.

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!