AC HaKi HIFK:ta parempi sarja-avauksessa. - HIFK:n nuori joukkue antoi sarjasuosikeille hyvän haasteen

06.10.2019

Ennakkoasetelmat sunnuntai-illan miesten kakkosdivarin A-tason sarja-avaukselle olivat selvät. Nuorekas ja innokas kotijoukkue HIFK joutuisi kovaan testiin kokeneen, taitavan ja entisiä liigapelaajia vilisevän AC HaKin käsittelyssä. Ensimmäinen erä näytti hyvin etukäteisajatukset tosiksi. HIFK aristeli ratkaisuissaan ja teki virheitä, mutta yrittämisen ja taistelun taso oli hyvää luokkaa. HaKi puolestaan pelasi maltilla palloa halliten ja virheistä rankaisten. Kolmen tasaviisikoin, yhden ylivoiman ja yhden alivoiman maalein HaKi murjoi ensimmäisen erän jälkeisiksi numeroiksi 0-5. Kuvaavaa erälle oli, että HIFK sai ensimmäisen ja ainoan laukauksensa vastustajan maalia kohti vasta viimeisellä minuutilla. Ei HaKiltakaan suinkaan mitään ilotulitusta nähty, mutta hyvällä prosentilla palloja laitettiin HIFK:n verkkoon.

Toiseen erään HIFK tuli selvästi ärtyneenä ja turha arkailu oli unohdettu. Onnenkantamoisella kimpoamismaalilla HaKi siirtyi kuuden maalin johtoon, kunnes Campossa kuultiin ensimmäistä kertaa HIFK:n maalilaulu. Ja kun hyvään alkuun oli päästy, niin sama jatkui vielä kolmesti toisen erän päätteeksi. Kahden erän jälkeen tilanne 4-6 ja HIFK täysin pelissä mukana. Kolmanteen erään jäi näin mukavasti jännitettä.

Kolmannessa erässä HIFK näytti, että se pystyy puolustamaan hyvääkin joukkuetta vastaan kurinalaisesti. HaKi pidettiin hyvin pois parhailta maalintekosektoreilta. Omia maalintekotilanteita ei paljon myöskään siunautunut. Peli oli tarkkaa ja vastustajan virheitä kyttäävää. Se tietenkin sopi HaKille hyvin, olihan se johtoasemassa ja sille riitti hyvä oman pään puolustaminen ja maltillinen pallon siirtely. HIFK:n yksi kohtalokas virhe omalla alueella maksoi maalin ja oli käytännössä myös ottelun ratkaisu. HIFK ei pystynyt erän loppupuoliskolla aidosti uhkaamaan HaKin voittoa, vaikka kovaa yritystä olikin. Läpiajon päätteeksi HaKi teki vielä yhden maalin ja näin lopputulokseksi muodostui 4-8.

HIFK:n pelasi yhden huonon erän ja kaksi hyvää erää. HaKin tasoista joukkuetta vastaan se ei riittänyt pisteisiin, mutta ottelusta jäi varmasti paljon positiivista HIFK pukukoppiin ja seuraaviin peleihin. Taistelu on vasta alkanut!      

06.10.2019AC HaKi HIFK:ta parempi sarja-avauksessa. - HIFK:n nuori joukkue antoi sarjasuosikeille hyvän haasteen
27.09.2019Salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueiden ja A-poikien sarjakaudet alkamassa - Miehet kohtaavat avausottelussaan ennakkosuosikki AC HaKin.
15.08.2019NIMITYSUUTINEN
10.08.2019HIFK Salibandy kaudella 2019-2020
09.08.2019HIFK III kaudella 2019-2020
09.08.2019HIFK III
31.03.2018HIFK:LLE VIERASVOITTO KARSINTAPELISSÄ
20.03.2018HIFK vältti suoran putoamisen ja pelaa sarjapaikan säilymisestä!
03.03.2018HIFK kaatoi sarjavitosen!
27.02.2018HIFK- turnaus 28.4. Osallistukaa!

Siirry arkistoon »