Miesten edustusjoukkue täydentyy

01.06.2020

HIFK:n miesten edustusjoukkue on julkaissut lisää sopimuksia. HIFK-pelaajista Joni Ahlroth, Riku Lamminen sekä Vesa Tallqvist tekivät jatkosopimuksen ja Mikko Jolma sekä Mikko Sipilä siirtyvät seuraan tulevaksi kaudeksi.

Viime kaudella HIFK Akatemian paidassa tehoillut Joni Ahlroth siirtyy ensi kaudeksi takaisin edustusjoukkueen riveihin. 11 ottelussa 10 pistettä tehnyt hyökkääjä oli viime kaudella joukkueensa parhaita pelaajia ja sopii mainiosti ensi kauden rosteriin.

Riku Lamminen on jo useamman vuoden kuulunut HIFK:n runkopelaajiin. Nuorta kaartia edustava puolustaja on omalla varmuudellaan ottanut paikkansa kokoonpanosta ja ensi kaudella tulee olemaan hieno lisä joukkueeseen.

Vesa Tallqvist on ensi kauden joukkueen ensimmäinen julkaistu maalivahti. Kakkosdivarin joukkueita kiertänyt veskari on kerännyt kokemusta myös Bluesin, Jokereiden sekä Valtin paidasta. Varmaksi torjujaksi tiedetty Tallqvist aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa.

HIFK:n oma kasvatti Mikko Jolma palaa kotiin tulevaksi kaudeksi. 11 vuotta sitten päättyneen HIFK-uran jälkeen M-teamin ja Erän kautta Sveitsin liigaan siirtynyt Jolma on ollut jokaisessa joukkueessaan tehokkaimpia pistemiehiä. Sama meno tulee varmasti jatkumaan ensi kaudellakin.

Mikko Sipilä siirtyy HIFK:hon AC HaKista, jossa on viettänyt viimeiset pari vuotta. Salibandyliigaa HaKin, Erän, Viikinkien ja EräViikinkien paidassa pelannut Sipilä on etunimikaimansa tapaan käynyt kääntymässä myös Sveitsin liigassa. Hyökkääjänä tunnettu Sipilä on viime vuodet pelannut puolustajan paikkaa.

Ensi kaudeksi julkaistut sopimukset:
Tommi Vappula
Mikko Pasanen
Niila Goman
Niko Eskola
Joni Ahlroth
Riku Lamminen
Vesa Tallqvist
Mikko Jolma
Mikko Sipilä
04.07.2020Kolme uutta pelaajakiinnitystä miesten edustukseen
29.06.2020PELAAJAHAKU miesten edustusjoukkueeseen
17.06.2020HIFK mukaan Suomen Cupiin kahden joukkueen voimin
06.06.2020Uusia kiinnityksiä miesten Edariin
01.06.2020Miesten edustusjoukkue täydentyy
28.05.2020Ensimmäiset miesten edustusjoukkueen pelaajat julki.
22.05.2020HIFK luopuu Suomisarjapaikasta
13.05.2020Miesten edustusjoukkue pelaa ensi kaudella Suomisarjaa
09.05.2020Salibandyliiton päivitetty tilannekatsaus pandemian aikaiseen harjoitteluun
24.04.2020AC HaKin miesten edustusjoukkue siirtyy HIFK:n alaisuuteen

Siirry arkistoon »