HIFK jatkoon Suomen Cupissa

25.10.2020

HIFK:n miesten edustusjoukkue pelasi sunnuntai-iltana Campossa Suomen Cupin 5. kierroksen ottelun Vihdin Salisusia vastaan. VSS lähti otteluun kovalla prässillä HIFK:n puolustusalueelle ja saikin yllätettyä HIFK:n maalivahti Olli Rikkan ajassa 06:08 siirtyen 0-1 johtoon. HIFK ei maalista hätääntynyt vaan hetkeä myöhemmin Mikko Jolma tasoitti pelin lukemiin 1-1. VSS jatkoi aktiivista peliä ja kesken HIFK:n ylivoiman riisti pallon itselleen ja VSS siirtyi alivoimamaalilla 1-2 johtoon, joihin lukemiin päättyi ottelun 1. erä.

Kun toista erää oli pelattu 2:45 sai puolustaja Roni Lehtimäki jäähyn, jonka VSS käytti parhaalla mahdollisella tavalla hyväkseen ja lisäsi johdon lukemiin 1-3. HIFK jatkoi nöyrää työntekoa, joka tuottikin tulosta kun ajassa 32:07 Tommi Vappula ampui Tom Strömstenin syötöstä ottelun tilanteeseen 2-3.

Kolmanteen erään lähti sisuuntunut HIFK ja VSS putosi kyydistä kun seuraavat kolme maalia kirjattiin kotijoukkueelle. Tasoitus 3-3 Vappula/Sievänen, 4-3 Sipilä/Sievänen ja 5-3 Sipilä/Strömsten. Päätöserän loppuun VSS viritteli takaa-ajoa kaventaen tilanteeksi 5-4, mutta ajassa 59:41 Mikael Sievänen teki Mikko Sipilän syötöstä VSS:n tyhjään maaliin päätöslukemat 6-4 (1-2,1-1,4-1).

HIFK jatkaa Suomen Cupin 6. kierrokselle, jonka otteluparien arvontaa odotetaan jännityksellä.

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!