B-junnuilla kivinen tie...periksi ei kuitenkaa anneta!

24.10.2016

Takana on 6 peliä joista yksi voitto ja 5 häviötä. Kausi ei ole alkanut ihan niin kuin odotettiin, mutta vielä on aikaa vielä on aikaa.

Tikkurilan Tiikereiden kanssa peli oli tiukkaakin tiukempi ja Tiikerit tulivat tasoihin ihan viime metreillä. Jatkoajalla Tiikerit olivat parempia ja veivät pisteet Tikkurilaan lukemin 9-8.

DSC_0176.JPG

DSC_0141.JPG

Seuraava peli oli kotiottelu TPS vastaan Ruskeasuolla. TPS oli kova niin kuin jo tiedettiin harjotupeli muutama viikko takaperin anto jo osviittaa siitä että Turusta tullaan ja kovaa. Alku alkoi jo pahasti haparoiden ja annettiin vastustajalle 3 maalin johto. Sitä kurottiin kiinni mutta loppujen lopuksi TPS hyödynsi paikat paremmin ja vei pisteet Turkuun lukemin 4-9

DSC_0491.JPG

Seuraavaksi oli vuorossa pitkä reissu Kuopion kautta Ouluun. SB Welhoja vastaan peli aluksi näytti hyvältä mutta Kuopion karvatessa kovempaa ja ylempää alkoi pakka revetä. Ja loppulukemat SB Welhoille 11-8.

Kuopiosta lähdettiin suoraan Ouluun ja seuraavana päivänä pelattiin OLS:ia vastaan. OLS peli oli varmasti kauden parasta peliä ja OLS pelasi todella kurinalaisesti ja fiksusti. Kolmannessa erässä siirryttiin johtoon ja olisi vaan riittänyt että pidetään oma pää puhtaana. Kuitenkin sattui pari pientä nukahdusta ja OLS kavensi tasoihin ja vielä muutama minuutti ennen summerin soittoa voittoon lukemin 6-5.

DSC_0584.JPG

Vielä ei ole kirvestä heitetty kaivoon...nyt pitää vaan saada pakka kasaan ja kestää kokonaiset 60 minuuttia. Periksi ei anneta ja jo heti ensi viikonloppuna jatketaan kotiottelulla Ruskeasuolla kun LASB tulee vastaan 29.10 klo 15.30 tervetuloa kannustamaan!

24.03.2024HIFK White nousi kolmosdivariin!
16.03.2024HIFK Bluen nousu kolmosdivariin varmistui!