B-pojat toivottaa hyvää joulua!

20.12.2016

Uusi kierros saatiin käyntiin mukavasti sunnuntaina voitolla Tikkurilan Tiikereistä. Peli lähti käyntiin täysin HIFK:in komennossa. Ensimmäisessä erässä Tiikerit otti 5 minuutin jäähyn vaarallisesta pelistä ja HIFK pääsi hiomaan ylivoimaa tehden jo yhden aikaisemman maalin lisäksi 2 maalia. Toiseen erään lähdettiin HIFK:in johtessa 3-0

DSC_0024.JPG

Toisessa erässä Tiikerit jäivät selkeästi jalkoihin ja HIFK meni menojaan tilanne kolmanteen erään lähtiessä oli jo 7-2 HIFK:ille. Kolmannessa erässä vastustaja sisuuntui ja HIFK:illä hyvänolontunne johti siihen että mentiin hieman puolivaloilla. Joka tapauksessa pelattiin joukkueena ja puolustettiin omaa päätä sillä tuloksella että peli päättyi HIFK:in voittoon lukemin 7-5.