Aika: 14.12.2013 13.00
Paikka: Tennarin Palloiluhalli
Sarja: Miehet 3-divisioona

Hifk 2 lähti hakemaan toista voittoa Vihdin Salisusista.

Ottelu alkoi VSS:n painostaessa peliä Hifk:n päähän, mutta sen suurempaa hätää ei Hifk:lla kuitenkaa ollut. Vedot tulivat kaukaa ja ne Iisakka poimi varmasti. Myös Savolaisen Karrin jäähy tapettiin hyvin pois. Eka erä 0-0.

Toisessa erässä Hifk saikin pelistä paremmin kiinni ja sai hyviä tilanteita VSS päähän. VSS joutuikin rikkomaan kolmen jäähyn verran, joista Hifk rankaisi Lehtimäen Saken osumalla, syöttäjänä maalissa toimi Jani Johansson.

Myös rankaistuslaukaus nähtiin, kun Hakasalon Kimin vedon jälkeen vastustaja oli oman maalivahdin alueella yrittäen estää maalintekoa, pallo pantiin pussiin, mutta tuomarin liiankin nopea reagointi ja pillin vihellys hylkäsi Hifk:n maalin. Hakasalo pilkulle, tällä kertaa ei maalia. Erä Hifk:lle 1-0

2-0 maali nähtiin kuitenkin kolmannessa Erässä 33:33 Salmisen Kimmon esityöstä nuori Markus Heino pani reikäpallon VSS pussiin. Puolitoista minuuttia myöhemmin puolenkentän toivotaan toivotaan veto VSS toimesta upposi Iisakan taakse jonkinmoisen maskin takaa. VSS tuli tasoihin Salmisen istuessa ensimmäistä rangaistustaan kolmannessa erässä. Peli tasan 2-2.

Lähivapari Hifk:n maalin edessä koitui tälläkertaa Hifk:n surmaksi, siirto muurin ohi ja pallo Hifk:n maalin kattoon peli yhtäkkiä VSS:lle 3-2.

Erän lopulla Hifk sai vielä hetkeksi ylivoiman ja otti maalivahdinkin pois, mutta maaliviivaa lähemmäksi ei tälläkertaa päästy, kirvelevä maalintappio jo kolmannen kerran ensimmäisellä kierroksella. Pisteet VSS:lle.