HIFK 2 - Greasers II (3 - 11)

Aika: 18.4.2015 16.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Miehet 4-divisioona

HIFK 2 lähti karsinta peliin vajaalla miehityksellä, poissa oli tärkeitä avainpelaajia, mutta taistelemaan lähdettiin kuitenkin. Vastassa oli kova Greasers II, joka oli omassa lohkossaan takonut 148 maalia ja ainoastaan 60 mennyt omiin. Pisteitäkin oli hienosti 31, joista 15 voittoa, 1 tasapeli ja kaksi tappiota. Greasers II oli näin ollen jopa otteluun ennakko suosikki. Paremmuudesta ei ollut epäselvyyttä,  HIFK roikkui ensimmäisen erän kyydissä ja saikin maalipaikkoja ja jopa rankkarinkin, mutta niistä ei onnistunut maalia saamaan. Vastustaja rokotti ekaan erään kaksi kertaa ja lukemat oli vieraille 2-0.

Toinen erä oli jo Greasersin ja erä hävittiinkin 3-1.

Kolmas erä ei enään HIFK:ta peliin tuonut mukaan ja loppunumerot ei koko totuuta kerro, mutta parempi voitti tänään11-3. Näin Greasers II nousi sarjaporrasta ylemmäs ja HIFK 2 hakee vauhtia 5- divarista. HIFK 2 onnittelee Greasers kakkosta noususta.

Kiitokset pelaajille, vastustajille, tuomareille ja tukijoille kaudesta ja ensi kaudesta kirjoitellaan sitten myöhemmin.