Zoom - HIFK II (6 - 5)

Aika: 4.10.2015 18.00
Paikka: Esport Areena
Sarja: Miehet 5-divisioona

HIFK II toinen peli tänään Zoomia vastaan alkoi todella heikosti. Reilu minuutti niin ensimmäisen kerran soi, tasoitus tuli kylläkin heti perään, mutta kaveri iski lähes heti uudestaan. HIFK tuli vielä tasoihin, mutta Zoomi iski reilu kolmeen minuuttiin jälleen kolme lisämaalia  ja pääsi jo karkumatkalle. HIFK kavensi vielä erän loppuun veljesten S. Lehtimäki ja M. Lehtimäki toimesta mutta erä lukemat silti Zoomille 5-3.

Toinen erä mentiin tasaisemmin ja maalit tehtiin molempiin päihin joten erälukemat olivat 6-4 Zoomille.

Kolmas erä alkoi HIFK komennossa ja maalihan siitä sitten tehtiin lukemat 6-5. Reilu minuutti tästä ja taas HIFK nukahti ja jälleen Zoomi kahden maalin karkumatkalle. HIFK maalin vielä teki reilu viisi minuuttia ennen loppua ja saikin paineen Zoomin päähän. Ylärimaa lähemmäs ei kuitenkaan päästy ja kirvelevä 6-5 tappio koki päivänvalon.

Tehoille toisessa pelissä pääsivät: Sakari Lehtimäki 3+0, Mika Lehtimäki 1+2, Niko Laaksonen 1+1, Max Lappalainen 0+1, Joonas Joutsen 0+1.