SBS Graniitti - HIFK II (4 - 4)

Aika: 24.10.2015 11.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Miehet 5-divisioona

Ensimmäiseen otteluun HIFK sai vastaan SBS Graniitin, josta ennakolta ei mitään tiedetty.

Kolmella ketjulla mentiin ja maalit olivat kortilla. HIFK hienokseltaan hallitsi ja johtikin ottelua koko ajan.

Ensimmäisen täplän ampui Jarkko Jussila, Virtasen Kimin syötöstä ja näillä lukemilla mentiin erätauolle.

Toinen erä oli myös tasaista vääntöä ja HIFK naulasi tehokkaammin erään tehtiin kolme maalia joista HIFK teki kaksi ja Graniitti yhden, joten erätauolle lukemissa SBS Graniitti 1, HIFK 3.

Kolmas ja ratkaiseva erä ei mennyt HIFK:n osalta putkeen vaan jäähyt rikkoivat pelin ja vastustaja pääsi uudestaan peliin mukaan. Graniitti sai 5-3 YV:n joka kuitenkin pelattiin pois, mutta hetki tästä ja Graniitti naulasi ja peli oli jälleen uusi. Loppu mentiin puolustaen, mutta se ei tuonut kuin yhden pinnan ja numerot tasan 4-4.

Tehopisteet:Kim Virtanen 1+1, Jarkko Jussila 1+0, Sakari Lehtimäki 1+0, Timo Lehtimäki 1+0, Aki Wulff 0+1, Max Lappalainen 0+1, Mika Lehtimäki 0+1.