HIFK II - Kisla (8 - 0)

Aika: 24.10.2015 13.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Miehet 5-divisioona

HIFK II aloitti toisen pelin hieman muutetulla kokoonpanolla ja tulosta syntyi, Kisla jäi alkurynnistyksensä jälkeen jalkoihin ja voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Ensimmäisen erän Kisla pysyi mukana erälukemien ollessa vain 1-0 HIFK:lle. HIFK:n maalissa Kari Vilen venyi ottelun alussa huikeisiin torjuntoihin.

Toiseen erään HIFK lisäsi liikettä ja puolusti tiiviisti, HIFK takoi viisi maalia lisää ja peli oli ohi. Toisen erän jälkeen ottelu 6-0 HIFK:lle.

Kolmas erä ei voimasuhteisiin muutoksia tuonut, vaan HIFK latoi taululle vielä kaksi osumaa lisää ja loppulukemat HIFK:lle puhtaat 8-0. Varsinkin kakksosketju T.Lehtimäki-N.Laaksonen-M.Lappalainen olivat tänään pelipäällä.

Tehopisteille: Max Lappalainen 1+2, Niko Laaksonen 2+1, Timo Lehtimäki 2+0, Mika Lehtimäki 0+2, Aki Wulff 1+1, Jarno Nousiainen 1+1 ja Sakari Lehtimäki 1+0.