HIFK II - Zoom (12 - 2)

Aika: 19.12.2015 12.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: Miehet 5-divisioona

HIFK II lähti sarjakärjen Zoomin kimppuun täydellä kolmella ketjulla. Zoomilla oli peli takana, joten sen täytyy liikkeessä näkyä.

Zoom kuitenkin onnistui maalinteossa ensimmäiseksi. Reilu kaksi minuuttia ja taululla 0-1. HIFK kuitenkin peliä vei, joten mitään hätää ei ollut. Hetki maalista ja HIFK rankaisi, Timo Lehtimäki pamautti verkon tötterölle ja peli oli tasan. Ensimmäinen erä mentiin maalien muodossa tasaisesti HIFK:n johtaessa kuitenkin tauolle mentäessä 3-2.

Toinen erä oli jo selkeämmin HIFK:n, mutta maaleja ei erään tullut kuin kaksi. HIFK väsytti kuitenkin vastustajan, ja poimikin kypsän marjan kolmannessa erässä.

Zoom rimpuili, mutta HIFK vei ottelun väkisin lopulta selkein 12-2 numeroin. Väsynyt Zoomi pääsi näin ansaitulle joulutauolle hyvissä asemissa.

HIFK:n pelit vielä tänään kuitenkin jatkuvat ja vastaan tulee uusi tuttavuus sarjan hänniltä SCH II.