HIFK II - SBS Graniitti (3 - 1)

Aika: 23.1.2016 10.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Miehet 5-divisioona

HIFK II lähti hakemaan voittoa SBS Graniitista omassa vastuuturnauksessaan. Kolme kentällistä saatiin jalkeille ja niin on totuttu myös pelaamaan.

Graniitti aloitti karvaamalla korkealta ja HIFK:n avauspelaaminen olikin aluksi hankalaa. HIFK pääsi takkuisen alun jälkeen kuitenkin ottelua viemään, vaikka ensimmäinen erä mentiinkin 0-0.

Toisen erän alkuun HIFK latasi enemmän pukkuja ja hyökkäykset siirtyivätkin Graniitin päähän. Ensimmäinen niitti tulikin toisen erän toisella minuutilla, kun Sakari Lehtimäki siirsi pallon rystyllä Graniitin verkkoon.

Kolmas erä oli jo selkeämmin HIFK:n, kaksi pika maalia erän alkuun, Ensin Antti Stirkkinen, sitten Sakari Lehtimäki ja peli 3-0 HIFK:lle. Graniitti teki vielä kavennuksen mutta se ei kuitenkaan riittänyt ja HIFK vei potin numeroin 3-1.

Erälukemat ( 0-0, 1-0, 2-1)