HIFK White - HIFK II (1 - 6)

Aika: 13.9.2015 19.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: HIFK Sisäinen sarja

White lähti turnauksen toiseen otteluun ajatuksena pelata edellisen pelin hyvän kolmannen erän kaltaista aktiivista salibandya. Vastustaja HIFK II oli kuitenkin heti ottelun asti hyvällä asenteella ja jalalla liikkeellä, joten Whitelle tuotti vaikeuksia saada pallohallintaa. White taisteli hyvin ja laittoi kakkosjengille kovan kovaa vastaan, mutta vastustajan henkilökohtainen osaaminen ja myös joukkueena pelaaminen oli astetta paria kovemmalla tasolla. Ensimmäinen erä meni Kakkoselle 2-0 numeroin aivan ansaitusti.
Toiseen erään ei voimasuhteisiin tullut muutosta. White teki muutamia hyviä hyökkäysiä, mutta tekeminen jäi aina jotenkin vaiheeseen. Suurin ongelma oli syöttötaidossa ja myös halussa syöttää. Ja jos syöttöketjun viimeinen lenkki onnistui, niin laukaus jäi torsoksi tai etsiytyi Campon salin takaseinille. Tilanne kahden erän jälkeen HIFK II:lle 4-0.
HIFK White yritti vielä kolmanteen erään löytää uuden vaihteen, mutta ilman näkyvämpää tulosta. Pelin hallinta jatkui Kakkosella ja myös maalintekeminen tuntui olevan ainoastaan Kakkosen kontolla. Ottelun lopussa Whiten tuorein pelaajahankinta Jimmy Forsman piiskasi pallon "viivalta" Kakkosen pömpeliin ja näin myös White sai iloita maalintekemisen riemusta.