Otteluennakko FBC Raseborg-HIFK

22.09.2020

HIFK:n miesten edustusjoukkue matkustaa tulevana perjantaina FBC Raseborgin vieraaksi Pohjan Raaseporiin. Ottelussa on tuplapanos, kun joukkueet ratkovat 2. divisioonan sarjapisteiden lisäksi Suomen Cupin 4. kierroksen jatkopaikan. 
HIFK lähtee otteluun edellisvuodesta lähes täysin uudistuneella kokoonpanolla. "Vanhoina" pelaajina kilpipaitaan pukeutuvat vain maalivahti Vesa Tallqvist ja kenttäpelaajat Miska Damoiseaux sekä Joni Ahlroth. Koko muu joukkue on uusia tai paluun takaisin HIFK:hon tekeviä pelaajia. Tallqvistin lisäksi HIFK:n maalivahteina pelaavat nuoret ex-HaKilaiset Mikke Moskari ja Olli Rikka.
Illan ottelussa HIFK:n ykkösnyrkkinä tullee olemaan Tommi Vappula, Tom Strömsten ja Mikko Sipilä. Kolmikko on pelannut samassa kentässä vuosikausia ja kovilla tehoilla ottelusta otteluun. Tehotrion syötöt löytyvät toisilleen vaikka Påminnehallista sammutettaisiin valot!
Muiltakin osin HIFK:n rosteri on vakuuttava. Liigakokemusta itseltään löytävät Mikko Jolma, Ilkka Koski, Mikko Pasanen, Mikael Sievänen ja Lauri Westerholm. 
Mielenkiintoisen lisän joukkueeseen tuo salibandyn maailmanmestari (-2010) Timo Toivonen, joka palaa kilpakentille muutaman vuoden tauon jälkeen. 
HIFK:n peli ei ole ainoastaan kokeneiden "jyrien" varassa, sillä joukkueeseen on haluttu ja saatu kiinnitettyä sopiva nippu taitavia ja nopeita pelaajia, jotka täydentävät joukkuetta omalta osaltaan.
HIFK:sta poiketen FBC Raseborg on pelannut kauden alkuun runsaasti otteluita. Joukkue osallistui elokuussa turnaukseen ja pelasi Suomen Cupin 2. karsintakierroksella voittaen molemmat Cupin ottelut. 
Raseborgin joukkue on vahvistunut merkittävästi edellisestä kaudesta saatuaan rosteriin nipun uusia pelaajia, mm. Kevin Starck Tiikereiden Salibandyliigajoukkueesta. 
Påminnen hornankattila antaa parhaimmillaan Raseborgille käyttöönsä "kuudennen kenttäpelaajan". Nähtäväksi jää kuinka koronavirusepidemia verottaa katsojamäärää.
Perjantain ottelusta on tulossa mielenkiintoinen mittelö. Kuinka HIFK saa tähtisikermän pelaamaan yhtenä joukkueena ja kuinka valmis FBC Raseborg on kohtaamaan heti kauden alkuun sarjan kovimman mahdollisen vastuksen? Vastaukset kysymyksiin ovat selvillä tulevana perjantai-iltana.
20.10.2020OHJEET KATSOJILLE. TÄRKEÄ!!!
15.10.2020HIFK 5. kierrokselle Suomen Cupissa
12.10.2020HIFK ja EXEL yhteistyöhön
11.10.2020Otteluennakko Loviisan Tor-HIFK 15.10.2020
25.09.2020HIFK avasi pistetilin Raseborgissa
22.09.2020Otteluennakko FBC Raseborg-HIFK
15.09.2020Raaseporin ottelussa tuplapanos
11.09.2020Kaksi viikkoa kauden alkuun
29.06.2020PELAAJAHAKU miesten edustusjoukkueeseen
28.05.2020Ensimmäiset miesten edustusjoukkueen pelaajat julki.

Siirry arkistoon »