HIFK B - Koovee (4 - 2)

Aika: 8.1.2017 18.30
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: SM-Sarja

Ensimmäinen erä oli tasainen ja ainoan maalin teki vastustaja vähän oli sellaista molemmin puolin varovaista pelaamista.

Toisessa erässä pelattiin jo vähän kovemmin ja tähän erään merkattiin vain yhdet jäähyt molemmille joukkueille.

Kolmannessa erässä peli kääntyi isännille ja HIFK teki 3 maalia muutamassa minuutissa. Nyt oli vaan pidettävä oma pää puhtaana. 3 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä vastustaja onnistui kuitenkin kaventamaan 3-2 ja otti aikalisän. Kaikilla oli tiedossa että vastustaja ottaa maalivahdin pois heti kun mahdollista joten viimeiseen asti oli painettava kovaa. Vielä parikymmentä sekuntia ennen loppua HIFK täräyttää Kooveen verkkoon ja voitto on sinetöity HIFK:ille. Loppulukemat 4-2 ja erittäin tärkeät pisteet HIFK:ille.