HIFK-Salibandyn kesäleirit!

Järjestämme salibandypainoitteisia liikuntaleirejä 2005-2010 -syntyneille tytöille ja pojille Olympiaterminaalin DaySport Centerin liikuntahallissa. Leirit tarjoavat lapsille oivallisen tavan viettää osan kesälomastaan monipuolisesti liikkuen sisällä sekä ulkona.

Käytettävissämme ovat erinomaiset liikunta- ja oheistilat kaiken kattavaan toimintaan. Hyödynnämme myös hallin lähiympäristöä liikkumiseen mahdollisuuksien mukaan. Päiväohjelmassa varaamme aikaa monipuolisen liikunnan lisäksi myös ruokailuun ja sopiviin lepotaukoihin. Lapset jaetaan omiin ryhmiinsä tasonsa ja ikänsä mukaan (myös kaverisuhteet huomioidaan)!

Ohjattu toiminta alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 15.30. Lapset voi tuoda halutessaan paikalle jo klo 8.30. Päivän aktiviteetit alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15.30. Ohjaajat ovat paikalla klo 16.00 saakka valvomassa kotiin myöhemmin haettavia lapsia (normaalista leiriajasta poikkeavat tulo- ja noutoajat sovitaan aina erikseen vanhempien kanssa).

Leiriviikot ja hinta

Leiri 1: ma-pe 5.-9.6 185 €
Leiri 2: ma-pe 12.-16.6 185 €
Leiri 3: ma-pe 31.7-4.8 185 €

Jos lapsi on mukana kaksi viikkoa hinta on 320 € ja kolmelta viikolta 450 €. Maksu sisältää myös päivittäin yhden lämpimän aterian. Välipaloja on hyvä varata mukaan tarpeensa mukaisesti. Leiriviikolle mahtuu mukaan 40 innokasta lasta, joten varmista paikkasi ryhmässämme heti. Lapset jaetaan omiin ryhmiinsä tasonsa ja ikänsä mukaan (myös kaverisuhteet huomioidaan)!

Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu tätä linkkiä klikkaamaalla "Ilmoittaudu tästä".

Ajo-ohjeet

DaySport Center Olympiaranta 3, 00140 Helsinki.

Samatalon liikuntahalli – saapumisohje:

Autolla: Reitti kuten olisit ajamassa autoa laivaa, eli käänny Ehrenströmintieltä satama-alueelle ja sen jälkeen terminaalirakennuksen ”alle” parkkihallin läpi menevää ajoväylää ulos asti. Aja laivaan menoporteille asti, porttien oikealla puolella on pieni maksuton parkkialue, johon voi jättää auton. Talon päädyssä on ovi josta sisäänkäynti.

Kävellen: Sama reitti kuin autolla. Oikaista voi hieman menemällä Robert´s Coffeen kulmalta metalliraput alas.

PS. Olympiaterminaalin viereinen rakennus, joka on kauppatoria lähinnä!

Linkkejä

HIFK-Salibandy ry www.hifk.net
DaySport Center Oy www.guggis.fi